Sayfalar

9 Aralık 2010 Perşembe

Ocak Ayında Uzaylılar Gelecek mi ?

 ABD Hava Savunma Komutanlığı’ndan emekli Stanley A. Fulham, ocak ayında uzaylıların dünyaya gelerek Londra ve Moskova’yı ziyaret edeceklerini söyledi.


Ocak ayında uzaylılar gelecek
Misyonları arasında ABD’ye karşı uzaydan gelecek tehditlerinin tespiti, imhası ve karşılık vermek için planlama yapılması da bulunan Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı’nın eski çalışanı Stanley A. Fulham, uzaylıların dünyaya ocak ayında geleceğini iddia etti.
Fulham, “Artık vakit geldi. Adları ‘Transcendors’ olan bir grup uzaylı ile uzun süredir irtibat halindeyim. 2011’in ocak ayında önce Moskova’yı ziyaret edecek ve 1 hafta sonra da Londra’ya gidecek” dedi.
ANALİZ ZİYARETİ
Uzaylılarla ilgili bilgileri “ufodigest.com” adındaki internet sitesinde açıklayan Fulham, uzaylıların bizim onları nasıl gördüğümüzü analiz edeceklerini ve bir nevi ‘tanışma öncesi insanları yoklama’ araştırması yapacaklarını öne sürdü.
Fulham, uzaylılarla ilgili yazdığı bir kitabında 13 Ekim 2010 tarihinde, UFO’ların dünyanın dört bir yanına geleceğini açıklamış, gerçekten de aynı tarihte New York semalarında görünen parlak gri cisimler heyecan yaratmıştı.
Panik yaşayan New Yorklular polisi telefon yağmuruna tutarak gördükleri esrarengiz cisimleri ihbar etmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İNTERNET HIZ TESTİ İÇİN BASINIZ !